Afspraken

ER IS GEEN INLOOPSPREEKUUR!!

Spreekuur op afspraak: Een afspraak kunt u telefonisch  maken bij de assistente. Afspraken worden gemaakt tussen 8.00 uur en 11.00 uur. Indien u voor 10.00 uur belt kunt u vaak dezelfde dag nog terecht.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw komst. Dit om in te schatten of het met spoed gezien moet worden en door wie.

Een consult is bedoeld voor 1 probleem en duurt ongeveer 10 minuten. Indien u meerdere vragen heeft of meer tijd nodig denkt te hebben, geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak. Wij reserveren dan meer tijd voor u.

Terugbel afspraak: Voor kort overleg, uitslagen en andere vragen aan de huisarts kunt u contact opnemen met de assistente. Er wordt dan met u een richttijd afgesproken waarop de dokter u terugbelt. Dit scheelt voor u langdurig in de wacht staan en verbeterd ook onze bereikbaarheid.

Visites: De dokter komt wanneer dit nodig is aan huis. U kunt een visite aanvragen bij de assistente. Visites kunnen worden aangevraagd tussen 8.00 uur en 11.00 uur. Soms vragen wij u toch naar de praktijk te komen, aangezien er in de praktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling.

Herhaalrecepten: Herhaalrecepten kunt u telefonisch aanvragen via de receptenlijn. In het keuzemenu kiest u een 2 en spreekt u duidelijk uw naam, geboorte datum en de naam van de medicijnen in op het bandje. Na het inspreken kunt u de verbinding verbreken. Als de medicijnen voor 12.00 uur zijn besteld, kunt u ze de volgende dag na 12.00 uur ophalen bij de apotheek.
Ook kunt u de lege doosjes inleveren op de praktijk.

Overige recepten worden uitsluitend uitgeschreven na overleg met de huisarts.

newstory.nl